Urmărește-ne

Transport gratuit pentru comenzi de minim 129.90 lei

Call-Center: 0758304052

  Produsul a fost adăugat

  Despre noi

  Suntem un magazin online de accesorii pentru toate gusturile care vă oferă o gamă largă de produse. Am apărut pe piață în 2015 și până în acest moment am reușit, consideram noi, să multumim clientele care ne-au ales datorită calității, diversității și prețului competitiv al produselor comercializate.

  Echipa Pursehuit este formată din tineri ambițiosi, foarte competitivi, care sunt mereu la curent cu tendințele în modă. Astfel, noi vă vom putea ajuta mereu să alegeți cele mai bune variante de accesorii, atât pentru voi, cât și pentru persoanele drage vouă.

  Vă puteți adresa oricând unui operator Pursehuit care vă poate ajuta sa vă decideți asupra a ceea ce vreți să cumpărați, cât și cu toți pașii necesari pentru plasarea unei comenzi sau cu orice probleme ați întâmpina.

  Pe site puteți gasi în exclusivitate o gamă de accesorii de damă care, pe langă aspectul fabulos, sunt și adevărate piese feminine de accesorii  statement, ce vă vor ajuta mereu să fiți în centrul atenției.

  Ne dorim ca experiența clienților noștri pe site să nu fie doar o simplă sesiune de shopping, ci o adevarată senzație de relaxare, o variantă pe care să o aleagă mereu atunci când se gandesc cu ce accesorii vor asorta outfiturile din garderobă.