Livrarea si plata produselor

Livrarea prin Curier Rapid:

Comenzile efectuate si confirmate zilnic pana la ora 14.00 sunt expediate din depozitul nostru in aceeasi zi si ajung la dumneavoastra in maxim 24 de ore lucratoare (de obicei a doua zi lucratoare).

Comenzile efectuate dupa ora 14.00 sunt confirmate si expediate din depozit a doua zi lucratoare.

Transportul este GRATUIT oriunde in tara pentru toate comenzile cu valoare mai mare sau egala de 129.90 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 129.90 lei, costul livrarii coletelor este 15 lei pentru toata tara si de 13 lei pentru livrarea in easybox cu Sameday sau FANbox cu Fan Courier.

Modalitati de plata

Valoarea comenzii este achitata curierului ramburs la primirea coletului sau online prin card de credit/debit. Comenzile livrate in easybox se pot plati doar cu cardul online in momentul in care se finalizeaza comanda pe site.

Returnarea produselor

  • Conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), va punem la dispozitie acest formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii comenzii de pe site-ul nostru.
  • Returnarea se va face in ambalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice (lovituri, zgarieturi).
    In cazul in care se solicita rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar dupa primirea coletului si verificarea continutului acestuia.
  • Modalitatea de returnare a produsului/coletului apartine in totalitate clientului (de evitat Posta Romana), acesta fiind cel care suporta costul transportului de retur.
  • Returnarea contravalorii produsului se va face de catre Pursehuit.ro prin Virament bancar din contul Pursehuit.ro in contul clientului (tranzactia se proceseaza in termen de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a face returul, dar nu mai devreme de data la care am receptionat returul de la dvs.
  • Nu acceptam colete cu ramburs. Nu avem posibilitate din motive de ordin tehnic sa acceptam un astfel de colet. 
  • Indiferent de motivul returului, pentru restituirea contravalorii produsului/produselor este nevoie sa ne comunicati un cont IBAN in RON, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata.

Neridicarea/refuzul coletelor comandate sau returnarile in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi plasate de client.