Cercei

Cum purtăm cerceii în sezonul toamnă iarna 2017-2018

Arheologii care cercetează situl de la Chifeng, în Mongolia interioară, au descoperit recent cei mai vechi cercei din lume. Confecţionaţi din jad, aceştia par să fie mai vechi de 7.500 de ani.

Anul 1870 este anul cerceilor-ciucure suspendaţi de un blat oval pe lobul urechii. În următoarele două decenii cerceii mai că dispar din nou, alungați de gulerele înalte care acoperă aproape complet gâtul.

În 2017, cerceii supradimensionați au revenit puternic în tendințe și se poartă sub toate formele, culorile și dimensiunile. Cerceii supradimensionați au fost prezenți în diverse prezentări de modă ale unor designeri de top pentru primăvară-vară 2017. Sunt accesoriul perfect pentru a-ți accesoriza orice ținută într-un stil boem și original.

VEZI AICI TOATE MODELELE DE CERCEI STATEMENT PURSEHUIT

Cerceii din material textil sunt extrem de populari. Sub formă de material, ciucuri sau împletituri, sunt extrem de ușor de purtat, indiferent de dimensiunea lor. Se poartă în culori puternice, verde smarald, galben electric, albastru marin sau roșu rubin.

Cerceii cu pietre în forme geometrice, statement, sunt preferați în cazul ținutelor elegante și sunt perfecți pentru a fi adaptați unor outfituri atât casual, cât și glam. Indiferent de modelul ales, trebuie să te asiguri că aceștia sunt confortabili și nu îți deformează lobul. Tocmai de aceea, modelele sofisticate și grele trebuie purtate numai la evenimente speciale, pentru o durată limitată de timp.

VEZI AICI TOATE MODELELE DE CERCEI STATEMENT PURSEHUIT

 

Noutatea acestui an în materie de cercei este asimetria. Cerceii asimetrici sunt adevăratele accesorii-statement. Ei pot fi purtați în pereche sau se poartă doar unul într-o ureche. Gucci ne-a uimit cu opulența propusă cu ajutorul unor cercei cu motive romantice, florale. Hellessy și Creatures of the Wind au preferat o variantă mai clasică, mergând pe cercuri cu diametru mare, iar Delpozo a propus o cascadă de paiete, plexiglass, argint și cristale Swarovski. Colecții cu adevărat spectaculoase ce te vor  lăsa fără cuvinte!

Ideea de a purta cercei cu adevarat opulenți nu mai este o noutate, însă acum tendinţele ne presează să alegem modele și mai spectaculoase decât cele de până acum, foarte colorate, care să atragă toate privirile. Fie alegi un model lung, accesorizat cu pietre sau un model usor, cu ciucuri, alege diversitatea produselor Pursehuit și descoperă noile noastre colecții de cercei.

VEZI AICI TOATE MODELELE DE CERCEI STATEMENT PURSEHUIT

 

VEZI AICI TOATE MODELELE DE CERCEI STATEMENT PURSEHUIT

Un comentariu în “Cum purtăm cerceii în sezonul toamnă iarna 2017-2018

  1. Lungu Daniela spune:

    Sunt f drăguțe produsele..Comanda ajunge destul de repede. Nu am fost dezamagita până acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.