REGULAMENT SI INFORMATII BLACK FRIDAY 2023

COMENZI SI LIVRARE DE BLACK FRIDAY

  • Produsele sunt rezervate automat in momentul plasarii comenzii. Veti primi un mesaj automat de confirmare a comenzii.
  • In cazul in care comanda contine produse ce nu mai sunt disponibile sau nu se pot livra in 5 zile, veti fi sunata de un reprezentant Pursehuit.ro pentru a stabili daca si cu ce produse se vor inlocui.
  • Produsele se livreaza in termen de pana la 5 zile de la plasarea comenzii, in ordinea inregistrarii comenzilor.

REGULAMENT

DESCRIEREA CAMPANIEI

Campania „Black Friday” este organizata in perioada 10-12 noiembrie 2023 (in continuare denumita „Perioada Campaniei”) si in limita stocului disponibil, in magazinul online Pursehuit.ro Reducerile de pret si produsele incluse in Campanie sunt prezentate pe pagina de internet www.pursehuit.ro, in perioada Campaniei la adresa https://pursehuit.ro/magazin/. Reducerea de pret in perioada Campaniei se aplica la pretul intreg, de referinta, afisat pe site, in dreptul fiecarui produs. Oferta in curs nu se poate cumula cu alte reduceri, vouchere, cupoane sau oferte trecute, prezente sau viitoare.

ORGANIZATOR

Organizatorul este LUX ACCESORII SRL, cu sediul social in Aleea Taifunului, Nr 25, Bucuresti, avand cod unic de inregistrare RO36668141.

DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care va achizitiona produse participante la Campanie, in perioada promotiei si in limita stocului disponibil, de pe pe pagina de internet a organizatorului www.pursehuit.ro. Participarea la Campanie este supusa termenelor si conditiilor prezentului regulament si cele generale regasite la aceasta adresa: https://www.pursehuit.ro/termeni-si-conditii/ Livrarea produselor va fi efectuata intr-un termen estimativ, cuprins intre 1 si 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Mesajul de confirmare a inregistrarii comenzii nu creeaza obligatii contractuale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale.

INTRERUPEREA , INCETAREA SI MODIFICAREA CAMPANIEI

Campania inceteaza de drept la data expirarii Perioadei Campaniei, adica 12 Noiembrie 2023, ora 23:59. In situatia in care Organizatorul este impiedicat din motive obiective, inclusiv epuizarea stocului disponibil, sa continue Campania, are dreptul sa decida incetarea acesteia inainte de expirarea Perioadei Campaniei. Termenii si durata campaniei poate fi modificata de catre organizator in orice moment. Orice modificare va fi anuntata pe pagina Campaniei.